Zimní setkání s hasiči

  • Autor příspěvku
  • Rubriky příspěvkuAkce

Milí přátelé,

s radostí vás zveme na akci “Zimní setkání s hasiči”, která se koná 2.12.2023 na zbrojnici Karlická 1733/6a. Připravili jsme pro vás bohatý program.

Jedním z hlavních bodů programu bude prohlídka techniky. Máte jedinečnou příležitost nahlédnout do světa hasičské techniky a vybavení, které nám pomáhá chránit vše, co je nám všem cenné. Pro ty, kteří hledají něco speciálního pro sebe a své blízké, bude k dispozici prodej jmelí. Přijďte si vybrat to nejkrásnější a přineste si kousek štěstí do svého domova.

A co by to bylo za setkání bez dobrého jídla a pití? Máme pro vás připravený stánek s párkem v rohlíku a lahodným svařeným vínem. Přijďte se zahřát a nasytit.

Pro naše nejmenší návštěvníky jsme připravili dětský program. Budou zde koledy, které si budou moci děti společně zazpívat s Mikulášem a čertem. Děti se také mohou těšit na malování, kde budou mít možnost vytvořit své vlastní umělecké dílo. Pokud nám počasí přeje a bude dostatek sněhu, budou moci děti postavit sněhuláka. A nakonec bude tvoření papírových ozdob. Každý si tak bude moci vytvořit svou vlastní vánoční ozdobu, kterou si pak mohou odnést domů.

Těšíme se na vás!

S pozdravem, Vaši hasiči